Jonas Bundgaard

Author's posts

Grillet kyllingelår med bourbon creamed corn, salat og grillost

Eftersom Memphis Roadhouse har taget deres bourbon creamed corn af menukortet, blev det endelig tid til selv at prøve sig frem. Jeg tror Camilla havde en ide om at det blot skulle have været creamed corn, hun så i hvert fald lidt skeptisk ud da jeg hentede en flaske Jack Daniels. Det skulle dog også …

Continue reading

Wok med kylling og zucchini nudler

Long time reader, first time poster. Så var det vist på tide at jeg også kom på banen og lavede et lille indlæg om en ret jeg lavede forleden. Det er egentlig en meget simpelt ret, som blev lavet ud fra fri fantasi. Der skete dog en mindre fejl, da jeg har lavet noget lignende …

Continue reading

Luksus-style carpaccio

Her er en lidt anderledes take på en carpaccio som kan bruges til forret når man rigtig skal forkæle sine gæster. Det var egentlig en ide jeg fik i samspil med en af mine gode venner, som tilfældigvis også hedder Jonas.   Forret til 4 personer: 500 g oksemørbrad (chateaubriand at foretrække) en pakke babyleaf …

Continue reading