Æggewraps med fyld

Før vi gik low carb fik vi rigtig tit fajitas, det er en af Jonas’s ynglings comfort food retter. Vi spiser dog ikke længere de traditionelle tortillaswarps. Vi har derfor forsøgt os med at lave æggewraps. Opskriften har jeg fundet på Tatjanas blog. Desværre er jeg løbet tør for fiber-HUSK som jeg ellers bruger rigtig meget, og som også indgår i Tatjanas opskrift på wraps. Så jeg måtte bruge hvad jeg havde i skuffen i stedet. De blev rigtig gode alligevel, men de var dog ret svære at vende uden at de gik i stykker og jeg tror til dels det skyldes de manglende fibre fra fiber-HUSK til at binde æggene sammen.

wrap
Æggewraps (4 stk):
4 æg
1 1/2 dl kokosmælk
1/4 dl proteinpulver (smagsneutralt)
1/4 dl mandelmel
1 tsk salt
1 tsk paprika
peber

Ingredienserne piskes godt sammen og konsistensen kan rettes lidt til med mere kokosmælk til den har konsistens af tynd pandekagedej. Wraps’ene steges på panden i fedtstof.

Vi fyldte wraps’ene med salat, tomat, agurk, peberfrugt, hjemmelavet guacamole og krydrede stegte kyllingestykker (paprika, chili, cayenne, hvidløg, løgpulver, spidskommen, salt, peber).

2 comments

  • Christina on 18. April 2013 at 21:43
  • Reply

  Hejsa til jer begge 🙂
  Den skal nok blive god denne side 🙂 Jeg er selv på Dukan kur og har 11 kg tab bag mig mangler stadig 4 stk 🙂
  Tænkte på om i har tjekket Dukan mad ud? Jeg elsker nemlig selv wraps og der er en lækker opskrift på en wraps på dinslankekur.dk som er en side fyldt med Dukan opskrifter. I kan evt. kigge på dem for at få inspiration 🙂
  Glæder mig til at se flere opskrifter
  Christina

 1. Hej Christina,

  Vi har kigget lidt på Dukan, der er også en del af elementerne der går igen i de 3 retninger vi har kigget på, altså Low Carb, Paleo og LCHF. Jeg tror bare vi har en “logisk” tilgang til det. 🙂

  Jeg ser ikke på vores som en kur, men mere som en livsstil. Vi gør det primært for at højne energi niveauet og bare sundere hverdag.

  Vi vil da klart kigge på det, men generelt undgår vi korn produkter, så det bliver variationer af wraps.

  /Jonas

Leave a Reply

Your email address will not be published.