Vandmelonsalat med råsyltet rødløg

Nogengange kan det sværeste ved at lave mad være at finde på nyt og lækkert tilbehør til kødet. Her er opskriften på en lækker sommer salat med vandmelon, råsyltet rødløg og feta. Salat er lavet efter inspiration fra denne opskrift på klidmosters blog. Salaten er god som tilbehør til sommerens grillkød. Jeg beklager at jeg ikke har fået taget nogle billeder af selve tilberedningen.

vandmelonsalatIngredienser:
1/4-1/2 vandmelon
2 rødløg
saften fra 3-4 lime
feta
1 bakke blandet babyleaf salat
1/2 agurk
1 rød peberfrugt

Start med at skære rødløgene i tynde skiver. Disse kommes i en lille plastikpose sammen med limesalften til alle løgringene så vidt muligt er dækket. Posen lukkes tæt og kommes i køleskabet et par timer.

Agurk, peberfrugt og feta skæres i passende stykker. Salaten blandes i en skål eller arrangeres på et fad som på billedet

Leave a Reply

Your email address will not be published.