Pulled pork burger

Ikke nogen nye opskrifter i denne omgang men blot lidt inspiration til hvordan man kan kombinerer og servere nogle af de ting jeg tidligere har postet opskrifter på.

I fredags havde vi gæster til aftensmad, men havde begge forholdsvis sent fri fra arbejde, og så er det med at planlægge lidt så man kan nå at lave aftensmad. Vi serverede pulled pork burger. Svinet havde fået lov at stå at hygge sig i ovnen hele natten og dagen med og BBQ-sovsen kan også laves på forhånd og varmes lige inden servering. Så skulle der bare smækkes nogle hurtige burgerboller og en coleslaw sammen.

pulledporkburger
Opskriften på pulled pork, BBQ-sovs og coleslaw findes i dette indlæg. Low carb burgerboller har jeg tidligere lavet og den opskrift kan findes her.

1 comment

  1. Mmh ja pulled pork er bare SÅ lækkert!! Jeg har lige opdaget jeres blog, og jeg må sige, der er virkelig mange lækre opskrifter jeg skal have afprøvet 🙂 Kig endelig forbi min og min søsters blog, vi lever ikke helt som jer, men vi elsker vegetarretter, og så elsker vi at eksperimentere med low carb og sukkerfri kager og lækkerier 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.