Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller er lækre både lune til aftensmad og kolde til madpakken med et stykke paleobrød til. Jeg købte hakket torsk hos fiskehandleren, men man kan også selv hakke fisk i en foodprocessor. Alt fast hvid fisk kan bruges og for så vidt også laks.

fiskefrikadellerIngredienser:
400-500 g hakket torsk eller anden hvid fisk
1 æg
1 finthakket/revet løg
2 spsk HUSK eller fiber-HUSK
lidt mælk
salt og peber

Den hakkede fisk tilsættes hakket løg, æg, salt, peber og HUSK. Juster konsistensen med lidt mælk og evt mere HUSK til en lind frikadellefars. Frikadellerne formes med en stor ske og trykkes lidt flade inden de steges i fedtstof på panden, ca 5 min på hver side.

Vi serverede fiskefrikadellerne med sweet potato fries og hjemmelavet remoulade. Opskriften på disse ting kan du finde i dette tidligere indlæg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.