Chilipaneret kyllingefilet

Vi spiser rigtig meget kylling for tiden. Mange synes hurtigt at kyllingefileter bliver lidt tørre og triste i længden, men det kan sagtens gøres lækkert også uden at det tager ret lang tid. Denne opskrift på chilipanerede er rigtig nem, hurtig og lækker

paneretkylling1Ingredienser (til 4 pers eller 2 dage til 2 pers):
4 kyllingefileter
1 dl creme fraiche
1-2 tsk chilipulver
1 tsk chiliflager
2 tsk salt
peber

2 spsk finthakkede mandler
2 spsk HUSK eller fiberHUSK
1 spsk sesamfrø
1 spsk knuste hørfrø

paneretkylling2I en skål/dyb tallerken blandes creme fraiche med chilipulver, chiliflager, salt og peber. I en anden skål/dyb tallerken blandes de hakkede mandler (hakkede dem i minihakkeren) med HUSK, sesam, hørfrø og lidt salt. Kyllingefileterne vendes først i creme fraicheblanding så de er dækket af et jævnt tyndt lag. Derefter vendes kyllingefileterne i paneringen. De panerede kyllingefileter steges i fedtstof på en pande. Fileterne bør om muligt kun vendes én gang under tilberedningen, så paneringen ikke falder af.

Vi spiste kyllingefileterne sammen med en lækker salat med blandt andet edamame bønner, feta og spidskål.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.