brød med grillet gedeost

Denne opskrift på små brød med grillet gedeost er lækker enten som forret eller som en del af et tapasbord. Til brødene bruger jeg mit mandel madbrød som er lidt sødligt i smagen og som derfor går rigtig godt til gedeosten.

grilletgedeost2

Ingredienser:
1/2 lyst mandel madbrød
1 lille rulle gedeost (jeg bruger Soignon Buche)

brødet skæres i skiver af ca 1 cm tykkelse. Gedeosten skæres ligeledes i tynde skiver og fordeles på brødet. Dryp evt med lidt olivenolie inden brødene grilles i ovnen ved 200 grader i ca 10 min eller til osten er smeltet og er blevet gylden.

 

1 ping

  1. […] Så blev det endelig tid til nye indlæg på bloggen. Selvom min kandidatopgave tager det meste af min tid skal der jo stadig mad på bordet . Hermed en opskrift på marineret grillet svinemørbrad med grillede grøntsagsspyd. Dertil fik vi brød med grillet gedeost, den opskrift kan findes her. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.