Grillet ribeye steak og majs med græsk salat

Vi laver langt det meste af vores mad på grillen for tiden. Med vores fantastiske gasgrill er det super nemt og tager ingen tid. Faktisk tror jeg det er hurtigere end at bruge komfuret, og det er i hvert fald bedre. Denne gang blev det til grillede ribeye steaks, hele grillede majskolber og en græsk salat til.

ribeye1

Majskolberne grilles med bladene på i ca 20 min. Vend dem et par gange undervejs. Ribeye bøfferne krydres med salt, peber og evt lidt andet krydderi. De skal have 2-3 min på hver side (hvis man kan lide dem medium-rød) og hvile 10 min inden servering.

Græsk salat:
1 agurk
1 salatløg
2-3 tomater
1 lille blok feta
oliven
olivenolie
balsamicoeddike

ribeye2

Agurken flækkes og kernerne skrabes ud med en teske. Agurken, tomaterne og løget skæres i tynde skiver og lægges i en skål eller lille fad. Fetaen skæres i tern og drysses over sammen med nogle oliven. En dressing blandes af olivenolie og balsamicoeddike og hældes over salaten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.