Grillet svinemødbrad med grøntsagsspyd

Så blev det endelig tid til nye indlæg på bloggen. Selvom min kandidatopgave tager det meste af min tid skal der jo stadig mad på bordet :). Hermed en opskrift på marineret grillet svinemørbrad med grillede grøntsagsspyd. Dertil fik vi brød med grillet gedeost, den opskrift kan findes her.

grontsagsspyd1

Marineret svinemørbrad:
1 afpudset svinemørbrad
1 dl tariyakimarinade
2 spsk sød chilisovs
2 tsk peberblanding
1 fed hvidløg

Ingredienserne til marinaden blandes. Svinemørbraden kommes i en frysepose og marinaden hældes ved. Kødet vendes godt i marinaden og kommes på køl i mindst en time.

grontsagsspyd2grontsagsspyd3

Grøntsagsspyd:
1 peberfrugt
2 løg
8 store champignons
1/2 aubergine
1/2 Squash
8 cherrytomater

Grøntsagerne skæres i mundrette stykker og sættes fordeles på 8 spyd. Hvis man bruger bambusspyd som jeg, bør de ligge i vand i mindst en halv time inden for at undgå at der går ild i dem under grillningen.

Kødet og spydene skal begge have ca 20 min på grillen og vendes undervejs. De sidste 5 min lægges brødene på. Der var heldigvis lige plads på grillen til det hele. Alternativt kan man lave brødene under grillen i ovnen. Kødet bør hvile 10 min inden det skæres ud.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.