Proteinpandekager

Har længe villet prøve at bage proteinpandekager, og nu hvor jeg går og holder lidt ferie og der er lidt mere tid til at lave en god morgenmad, skulle det afprøves. Jeg lavede proteinpandekagerne som amerikanske pandekager og serverede dem med svigermors hjemmelavede rabarber/jordbær marmelade – mums!

proteinpandekager1

Pandekager (12-15 stk):
1 moden banan
4 æg
2 spsk HUSK
30 g neutralt proteinpulver
2 spsk sukrin
1 dl græsk yoghurt
1-2 tsk kanel
1/2 tsk vanilleekstrakt
1/2 tsk bagepulver

proteinpandekager2proteinpandekager3

Har man en god blender kan man bare smide alle ingredienserne i og blande godt. Har man ikke en blander, eller har man som jeg formået at splitte 2 blendere indenfor de sidste par måneder kan man bruge en stavblender. De tørre ingredienser og de våde ingredienser inkl. bananer blandes hver for sig. De våde ingredienser blendes med stavblender og piskes herefter godt sammen med de tørre. Dejen skal herefter hvile 5-10.

Pandekagerne steges som små klatter på en varm pande med en lille smule fedtstof, jeg brugte lidt kokosolie. Når pandekagerne begynder at boble i overfladen kan de vendes og steges færdig på den anden side til de er lækre og gyldne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.