Solbær, solbær, solbær

Jeg er i solbærhimlen. I vores lille rækkehushave står en kæmpe stor solbærbusk og den er fyldt med tonsvis af store, lækre solbær. De sidste par dage har jeg hver dag været ude og mærke og smage for at se hvornår de var helt modne og klar til at blive plukket. endelig er de det. Så i dag har jeg siddet ude ved busken på en stol, mens humlebierne sværmede ved de lyserøde blomster i bedet ved siden af, og plukket solbær til mine hænder var helt lilla. Nøj hvor jeg elsker at have fået en have. Jeg har allerede en helt masse planer om hvad de skal bruges til og den første opskrift er allerede undervejs, og kommer snart på bloggen. Håber i nyder sommeren og også har haver eller altaner fulde af spiselige herligheder :).

solbaer

1 ping

  1. […] ← Solbær, solbær, solbær […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.