Vegetar-wraps til picnic

Forsøger så vidt muligt at udnytte det gode vejr vi har for tiden til fulde. Her den anden dag tog jeg på picnic med en god veninde i botanisk have. Med i tasken havde jeg hjemmelavet solbærsaft, lækre sommerærter, kirsebær og vegetar-wraps med humus og masser at lækre grøntsager. Havde jeg haft lidt mere tid havde jeg selv lavet nogle lowcarb wraps. I stedet købte jeg grove økologiske wraps fra änglemark. De er jo ikke helt lowcarb, da de indeholder mel, men de har et højt fiberindhold og mætter godt, hvorfor det er nok med en enkelt af sådan en til frokost.

vegetarwrap1

Jeg fyldte de grove wrap med min hjemmelavede humus, små friske spinatblande, gulerod, radiser, agurk, rød peber, avokado og edamamebønner. Jeg plejer at skære kernerne fra agurken og holde mig fra at bruge tomater som fyld, da begge dele godt kan gøre de lidt sjappet. Jeg fordelte fyldet på hver wrap som vist og rullede dem stramt sammen og pakkede ind i folie. Sådan! lige til at smide i en lækker picnic kurv og nem at spise i parken, på stranden eller i skoven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.