Grillet kyllingelår med bourbon creamed corn, salat og grillost

Eftersom Memphis Roadhouse har taget deres bourbon creamed corn af menukortet, blev det endelig tid til selv at prøve sig frem. Jeg tror Camilla havde en ide om at det blot skulle have været creamed corn, hun så i hvert fald lidt skeptisk ud da jeg hentede en flaske Jack Daniels. Det skulle dog også ende med at vi var lettere uenige om resultatet, jeg elskede det hvor Camilla synes det var ok.

kyllingcremedcorn1

Bourbon creamed corn:
4 dl fløde
2 små dåser majs
2 cl. bourbon (Jack Daniels er fint til formålet)
100g revet parmasan
Lidt maizena til at jævne med

Opvarm majsene i fløden ved lav varme. Når fløden er ved at blive lun, tilsæt bourbon og jævn efter behov og præference til hvor tyk saucen skal være. Afslutningsvis tilsatte vi osten og smagte til med salt og peber.

kyllingcremedcorn2

Dette var en del af tilbehøret til grillede kyllingelår, de fik et skud grill krydderi og en klat smør, og så røg de ellers ud på en god varm grill. Kyllingen fik omtrentlig 1 time til kyllingen var dejlig mør.

kyllingcremedcorn3

Det andet tilbehør til retten var en ‘grøn’ salat, alt i den var grønt. Vi brugte et broccoli, asparges, lidt avokado, friske nye ærter, forårsløg og agurk – Den grønne symfoni.

Sidst men ikke mindst var der en klassisk grillost som vi satte på spyd, de nåede dog lige at køle lidt for meget, så de blev en anelse seje, men intet saucen ved majsene ikke kunne redde. Ost med ost på, mmmm…

kyllingcremedcorn4

1 comment

  1. Så fedt at se du bruger jack daniels ,)

Leave a Reply

Your email address will not be published.