Spicy karrysuppe med ferskner og rejer

Her er opskriften på en lækker spicy karrysuppe med rejer og ferskner. Jeg bruger ferskner på dåse, men det skal være dem i egen juice og ikke i sirup (kan bl.a. fåes i Brugsen). Man kan tilsætte så meget karry og chili til suppen som man synes. Man kan også lave suppen med kylling.

karrysuppefladbrodOpskrift:
1 hakket løg
2 fed hakket hvidløg
1 spsk karry
1 spsk chilipulver
ca 3 dl grønsagsbouillon (konsistens justeres evt efter suppen er pureret)
1 dåse flåede tomater
ferskenjuice (fra én dåse ferskner)
250 ml fløde
150-200 g store rejer
ferskner i mindre stykker

løg og hvidløg svitses i lidt olie i en gryde, karry og chili tilsættes og får lov at brune lidt af. Tomater, bouillon og ferskenjuice tilsættes og suppen får lov at koge lidt. Pureres herefter med stavblender. Fløden tilsættes til sidst og suppen smages til med salt og peber. Rejer og fersknerne skal først tilsættes lige inden servering, da de ellers koger ud/bliver seje. Suppen serveres med noget lækkert mandelfladbrød, den opskrift kan i finde her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.