Ny grill! Det skal fejres… Med en grillkylling!

Foråret er endelig på vej og vi har fået pakket vores nye weber Q320 gasgrill ud, og den skal da afprøves. Af Jonas forældre har vi fået et rotisseri og derpå lavede vi en lækker grillkylling, dertil rodfrugtsrösti og salat.

grill

Kyllingen blev gnedet med en god blanding af olie, hvidløg og rosmarin og sat på det roterende spyd. Den fik ca 1 time og et kvarter i alt. Den blev virkelig lækker, om end en smule sveden på vingerne :D.

grillkylling

Rodfrugtsrösti’ene blev lavet af 3 sødekartofler, en stor pastinak og 2 store gulerødder, som alle blev revet groft. De revne rodfrugter blev blandet med 1 æg og 1 spsk fiber-husk, til at binde det hele lidt sammen, og krydret med salt og peber. Der blev til 9 klatter (ca 8 cm i diameter) på en bradepande og i ovnen ca 30 min, til de var lækre sprøde og gyldne.

rodfrugtrostiKylling og rösti blev serveret sammen med en salat af hvad vi lige havde i køleskabet (spidskål, agurk, peberfrugt, rødløg, cherrytomater, gulerod og broccoli).

grillkylling2

Leave a Reply

Your email address will not be published.