Lækker sandart på grillen

Så skulle grillen afprøves endnu engang. Denne gang grillede vi en lækker hel sandart købt ved fiskehandleren. Jeg fik fiskehandleren til at rense den, klippe finnerne af og skære et par snit i skindet, så var den lige til at fylde med lækre sager (skalotteløg, hvidløg, citron og timian) og smide på grillen i små 20 min ved middel varme.

sandart1

 

sandart2Fiske blev serveret med en lækker kryddersmør med estragon og citron. Jeg sørgede for at smørret var godt blødt og så var det bare at køre det på minihakkede med en stor håndfuld estragon, citronsaft og citronskal.

Til fisken lavede vi nogle lækre lynstegte grøntsager; porre, rød peber, gulerod og grønne bønner, som blev stegt i wokken og tilsat lidt soya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.