Perfekt roastbeef

Roastbeef – total 90’er spise, men det smager jo godt det skidt og så er det ovenikøbet nemt at lave en helt perfekt roastbeef, man skal bare have lidt god tid (ikke til rent faktisk at lave noget, bare vente til kødet er stegt :)) og et stegetermometer.  Start med at brune roastbeef’en af på alle sider på en pande og sæt den så i ovnen ved 80-90 grader. Vi havde købt en lille roastbeef og den fik ca 3 timer i alt. Sæt stegetermometer i roastbeef’en fra starten og reguler temperaturen undervejs hvis kødets kernetemperatur stiger for langsomt eller for hurtigt. Kernetemperaturen skal være 60 grader når stegen tages ud af ovnen, så får man en perfekt roastbeef, som er rosa hele vejen igennem. Lad stegen hvile i staniol i 10-15 minutter inden den skæres ud.

roastbeef

Vi serverede roastbeef’en med stegte champignons og smørglaserede små gulerødder og grønne asparges.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.