Torskerulle med parmaskinke

Som nogen måske har bemærket er det godt 3 uger siden at der sidste er kommet nyt på bloggen. I mellemtiden har jeg færdiggjort mit speciale og Jonas og jeg har nydt 3 ugers velfortjent ferie. Men nu truer hverdagen igen og det er tid til at få lavet noget ordentligt mad igen og lege med nye opskrifter.

I går stod den på denne ret. Lækre ruller af torsk med parmaskinke og dertil en lækker salat med blandt andet blomkål, feta og ristede pinjekerner

torskerulle1Torkeruller:
500 g torsk (4 fileter)
4 skiver parmaskinke
krydret friskost

torskerulle2torskerulle3

Start med at tænde ovnen ved 200 grader. Torskefileterne smøres med friskost (vi havde købt en variant med sød chili, men man kan også købe en neutral friskost og krydre den selv). Fileterne rulles og et stykke parmaskinke rulles omkring. Fileterne lægges i et ovnfast fad og bages i ovnen i 12-15 minutter, indtil skinken er sprød og fisken færdig.

Til torskerullerne serverede vi en salat med faldsalat, blomkål, feta, tomat, forårsløg og ristede pinjekerner. Salaten fik selvskab af en olieeddikedressing af koldpresset rapsolie, balsamisk blommeeddike, sennep, salt og peber. Salat havde en perfekt balance med sprødhed, syre og fedme.

torskerulle4

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.